Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

MVO: Uitreiking Blauwe Vlag

blauwe-vlagVandaag is de jaarlijkse uitreiking van de Blauwe Vlag, een internationaal milieukeurmerk voor jachthavens. Dit exclusieve ecolabel wordt uitgereikt aan jachthavens die zorg dragen voor veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Recreanten zien de jachthavens met een Blau
we Vlag als een betrouwbare plaats om aan te meren.

Ook een Blauwe Vlag voor uw jachthaven?

Wij helpen u graag. Cleanmaster Biolux is specialist in milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, ecologisch verantwoord afvalbeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen en kan een positieve bijdrage leveren aan het behalen van de Blauwe Vlag.

Cleanmaster Biolux en de Blauwe Vlag

Cleanmaster Biolux biedt verschillende oplossingen voor een aantal criteria die vereist zijn voor het behalen van de Blauwe Vlag:

Milieuvriendelijke producten

Het is verplicht om milieuvriendelijke producten te gebruiken. Cleanmaster Biolux levert onder andere ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen, toiletpapier, handdoekpapier en zeep voorzien van verschillende milieukeurmerken.

Adequate en goed beheerde afvalbakken

Wij kijken samen met u hoeveel afvalbakken u nodig heeft aan de hand van het aantal bezoekers en de capaciteit van de gewenste afvalbak. Afvalbakken moeten functioneel zijn, er aantrekkelijk uitzien en gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Vanzelfspekend kunt u bij Clean
master Biolux ook terecht voor de juiste afvalzak.

Schone sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen moeten schoon zijn en goed onderhouden worden. Cleanmaster Biolux biedt verschillende sanitairreinigers aan om de sanitaire ruimte schoon en fris te houden. Ook voor de inrichting van uw sanitaire voorziening bieden wij onder andere handdoekdispensers, toiletrolhouders en zeepdispensers van verschillende merken.

Cleanmaster Biolux en de Groene Wimpel

Na het behalen van de Blauwe Vlag kan uw jachthaven in aanmerking komen voor de Groene Wimpel. Deze award ontvangt u door extra inspanningen te leveren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van uw jachthaven.

Ook voor het behalen van de Groene Wimpel biedt Cleanmaster Biolux verschillende oplossingen op het gebied van schoonmaak, afvalbeheer en toiletinrichting. Denk hierbij onder andere aan een doseringssysteem voor uw reinigingsmiddelen, microvezelmaterialen en zeepdispensers.

Interesse in het behalen van de Blauw Vlag of Groene Wimpel voor uw jachthaven?

Maak vrijblijvend een afspraak. Wij helpen u graag.

Björn
About Björn
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes