Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

De Betho kiest voor Cleanmaster Biolux

cleanmaster-biolux-betho

Met ingang van 1 mei 2016 gaat Cleanmaster Biolux de reinigingsmiddelen, materialen en sanitaire artikelen leveren aan het schoonmaakbedrijf van de Betho.

De Betho voert onder andere schoonmaakwerkzaamheden uit en voorziet openbare ruimten van sanitaire artikelen, zoals toiletpapier, in de gemeente Goes, Borsele, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal.

Na een intensieve selectieprocedure met meerdere aanbieders waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid van de producten centraal stond heeft de Betho Cleanmaster Biolux als leverancier gekozen. ‘Wij zijn trots dat we deze opdracht mogen uitvoeren en hebben alle vertrouwen in een positieve samenwerking’, aldus Björn Terlingen.

Cleanmaster Biolux levert een totaal assortiment aan de Betho, zoals ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen, ergonomische schoonmaakmaterialen, vloerpads, schoonmaakwagens en dispenservullingen.

Op de foto v.l.n.r.: Leon Verschuure, Manager Financieel Economische Zaken De Betho / Björn Terlingen, Directeur Cleanmaster Biolux.

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes