Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

UITGELICHT: Middelen voor uw vloeronderhoud

vloeronderhoud

Cleanmaster Biolux heeft het eigen merk assortiment uitgebreid met verschillende middelen voor uw vloeronderhoud. Uiteraard van hoge kwaliteit met een zeer scherpe prijs.

  • Cleanmaster Biolux Vloerstripper 5 liter
  • Cleanmaster Biolux Hacryl 5 liter
  • Cleanmaster Biolux Wis Was 5 liter

De vloeronderhoudsmiddelen zijn voorzien van het A.I.S.E. keurmerk. Dit is een Europees milieukeurmerk voor reinigingsmiddelen. Het A.I.S.E. keurmerk toont aan dat het product ecologisch verantwoord is geproduceerd.

Cleanmaster Biolux Vloerstripper

cleanmaster-biolux-vloerstripper-5ltr

Oude was- en polymeerlagen worden efficiënt en effectief verwijderd met de Cleanmaster Biolux Vloerstripper. Daarnaast kan de stripper ook ingezet worden als grondige reiniger voor zwaar vervuilde vloeren. De Vloerstripper is veilig in gebruik en bevat een prettig parfum.

 

 

 

Cleanmaster Biolux Hacryl

cleanmaster-biolux-hacryl-5ltr

De Hacryl van Cleanmaster Biolux is geschikt voor het polymeren van alle waterbestendige oppervlakken, zoals linoleum, marmoleum, vinyl, kurk, enz. De harde polymeeremulsie voor de escherming en het onderhoud van uw vloer is bestand tegen intensief loopverkeer en hakstrepen. De Hacryl heeft een snelle en duurzame hechting. Eén liter Hacryl is goed voor een oppervlak van ca. 30m2 per laag.

 

 

Cleanmaster Biolux Wis Was

cleanmaster-biolux-wiswas-5ltr

De Wis Was van Cleanmaster Biolux stelt het opnieuw aanbrengen van totale protectie uit, hierdoor bespaart u kosten. De dweilwas bevat beschermende polymeren die slijtage tegen gaan. De Wis Was repareert de toplaag en herstelt de glans. Wis Was is breed inzetbaar en te gebruiken op beschermde en onbeschermde vloeren.

 

 

Interesse in de vloeronderhoudsmiddelen van Cleanmaster Biolux? Neem vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag.

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes