Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

BLOG: 35 jaar stofzuigen met een glimlach

numatic-stofzuiger

De Numatic stofzuiger met het kenmerkend gezicht is ooit als grapje bedacht. Tegenwoordig is de glimlach op de stofzuiger het kenmerk van Numatic. De stofzuiger bestaat inmiddels 35 jaar, een mooie reden om deze stofzuiger met een glimlach uit te lichten in deze blog.

Ontwikkeling

De eerste Numatic stofzuigers werden gemaakt van olievaten, kofferhandvaten, meubelwieltjes en afwasteiltjes. Ze waren simpel en betrouwbaar. Om die reden steeg de vraag naar Numatic stofzuigers en kreeg de productie en innovatie een flinke boost. In 1981 wordt de stofzuiger met het gezicht ontwikkeld. Numatic neemt in 1990 de productie in eigen beheer om de kwaliteit van de stofzuigers te verbeteren en te waarborgen. Na 35 jaar is de Numatic stofzuiger uitgegroeid tot een krachtige en duurzame machine.

Kwaliteit en duurzaamheid

energielabel

Per 1 september 2017 dienen alle stofzuigers te voldoen aan verscherpte energie eisen. De stofzuigers krijgen een nieuw energielabel gebaseerd op energieverbruik, zuigkracht, stofuitstoot en geluidsniveau.

De professionele stofzuigers van Numatic zijn één van de weinige stofzuigers voorzien van het energielabel A. Ondanks het lage energieverbruik zijn de prestaties als vanouds. Niet voor niets is de Numatic stofzuiger de meest verkochte bedrijfsstofzuiger van Nederland.

Glimlach

Als de Numatic stofzuiger wordt gepresenteerd zijn de reacties vaak hetzelfde. Iedereen prijst de kwaliteit, degelijkheid en natuurlijk het bijbehorende gezicht met glimlach. Mensen vertellen enthousiast over hun ervaring met een Numatic stofzuiger. Vaak hebben klanten de stofzuiger op het werk in gebruik en stofzuigen nu ook thuis met een Numatic of andersom. Deze positieve ervaringen zorgen vaak voor een glimlach, net als op de stofzuiger.

Cleanmaster Biolux is trotse dealer van Numatic. U kunt de Numatic stofzuiger eenvoudig bestelling via Cleanmaster Biolux of via onze webshop Goedkopewcartikelen.nl.

Naast stofzuigers is Numatic ook producent van schoonmaakwagens, reinigingsmachines en reinigingsmaterialen. Heeft u interesse in een Numatic stofzuiger of in een ander Numatic product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes