Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

UITGELICHT: Santral dispensers, robuust, betrouwbaar en hygiënisch

santralZoekt u een fraaie hygiënische toiletinrichting die ook nog degelijk is?
Wij adviseren u Santral. Het merk Santral biedt een breed assortiment aan hygiënische dispensers geschikt voor toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes. De Santral dispenserlijn wordt uitgelicht in deze blog.

Santral wordt veelal gebruikt in de medische sector en in openbare (toilet)ruimtes. Het ontwerp van de dispensers voldoet aan de meest hygiënische eisen. Santral vervuld hiermee de groeiende behoefte naar professionele, hygiënische oplossingen in de medische sector. Voor openbare wasruimtes zijn de dispensers vandalisme bestendig en bieden een grote capaciteit voor toiletpapier, zeep of papieren handdoekjes.

De Santral dispenser

Het praktische ontwerp van Santral zorgt voor gemak in gebruik en onderhoud.

  • De dispensers zijn bestand tegen vandalisme door de robuuste RVS behuizing.
  • De behuizing van de dispensers hebben een schuine bovenkant, zodat er geen troep opgelegd kan worden.
  • De dispenser zijn afsluitbaar met een vandalismebestendig slot.
  • Bij het openen van de dispenser botst de behuizing niet tegen de muur door een veiligheidspal. Dit voorkomt beschadigingen aan de dispenser en wand.
  • Het grote transparante kijkvenster maakt voorraadcontrole in één oogopslag mogelijk.
  • De zeepdispensers hebben een hygiënische bediening.
  • De afvalbakken zijn voorzien van een binnenring, zodat de afvalzak gemakkelijk is te vervangen en er geen afvalzak zichtbaar is aan de buitenkant van de afvalbak.

Voordelen Santral

Robuust
Het degelijke assortiment is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Alle activiteiten tijdens het productieproces worden zorgvuldig uitgevoerd. Elk product ondergaat een grondige gedetailleerde kwaliteitscontrole voordat het de fabriek verlaat. De Santral dispensers hebben hierdoor een zeer lange levensduur.

Betrouwbaar
U ontvangt vijf jaar garantie bij aanschaf van een Santral dispenser. Dit is meer dan de wettelijke eis van twee jaar garantie. Het aantal jaren garantie bewijst nogmaals de kwaliteit van het product.

Hygiënisch
Naast het hygiënische ontwerp zijn alle RVS Santral producten voorzien van een anti-fingerprint coating. De coating zorgt voor een vermindering van zichtbare vingerafdrukken. Daarnaast zorgt de anti-fingerprint coating voor eenvoudige reiniging en onderhoud en een hygiënische uitstraling van de dispenser.

Santral en Cleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux is trotse dealer van de hygiënische Santral dispenserlijn. Interesse in de producten van Santral of in een volledige Santral inrichting? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan. Wij helpen en adviseren u graag!

 

Direct Santral bestellen? Bezoek onze webshop.

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes