Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Clean ‘n Easy: Schoon in een handomdraai

clean-n-easyCleanmaster Biolux introduceert het nieuwe schoonmaakconcept Clean ‘n Easy.
Dit concept bestaat uit doeken en vloermoppen waarmee direct gereinigd kan worden; de producten zijn standaard geïmpregneerd met een reinigingsmiddel.
 
Het product bestaat uit een emmer waarin de geïmpregneerde reinigingsdoeken of moppen zitten. Door eenvoudig een doek of mop uit de emmer te pakken kunt u direct aan de slag. Als de doek of mop zijn taak heeft volbracht wordt deze weggegooid.
 
Voordelen van het Clean ‘n Easy concept:
U gebruikt telkens een nieuwe doek of mop, dus de kans op kruisbesmetting is nihil. Daarnaast is het ook prettig dat u continu schone reinigingsmaterialen gebruikt. Met de kant en klare wegwerp doeken kunt u direct aan de slag; u hoeft geen emmers meer te vullen en dit bespaart tijd. Daarnaast hoeft u ook niet meer te wringen. Dit vermindert de kans op hand- en polsklachten van de gebruiker.
uitleg
De Clean ‘n Easy producten zij verkrijgbaar voor Interieur, Sanitair, Keuken, Desinfectie (ethanol > 70%) en Vloer.
 
Interesse in het Clean ‘n Easy reinigingsconcept? Maak vrijblijvend een afspraak!
Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes