Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

BLOG: De perfecte sanitaire ruimte

sanitaire-ruimteEen schone en frisse sanitaire ruimte heeft een positieve uitwerking op onder andere gasten, medewerkers, klanten, scholieren en patiënten. Voor elke branche geldt hetzelfde; een hygiënisch en opgeruimd toilet is zeer belangrijk. Maar hoe creëert u een goede sanitaire ruimte voor toiletbezoekers?

Cleanmaster Biolux adviseert u met het ontwikkelen van de perfecte sanitaire ruimte. Hierbij kijken wij samen met u naar hygiëne, beleving en efficiëntie.

Hygiëne

Allereerst is een schoon en fris toilet noodzakelijk. Cleanmaster Biolux biedt u verschillende reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen aan om uw toilet eenvoudig schoon te houden. Denk hierbij aan dagelijkse en periodieke sanitairreinigers en onze unieke Biofum toiletverzorger.

Daarnaast is de aanwezigheid van toiletpapier uiterst belangrijk. Cleanmaster Biolux kijkt voor het juiste toiletrolsysteem naar de bezoekersfrequentie, de gewenste kwaliteit en de doelgroep.

Vervolgens biedt u de toiletbezoeker de mogelijkheid om de handen te wassen. Met huidvriendelijke zepen en vouwhanddoeken maakt u optimale handhygiëne mogelijk. Wederom afhankelijk van de gewenste kwaliteit en de doelgroep kijkt Cleanmaster Biolux samen met u welke handdoekjes en handdoekdispensers het meest geschikt zijn. Niet geheel onbelangrijk is een afvalbak voor de papieren handdoekjes. Door uw sanitaire ruimte te voorzien van juiste afvalbakken blijft het een opgeruimde en nette omgeving.

Beleving

Dat hygiëne essentieel is spreekt voor zich. Maar ook de beleving in uw toilet is belangrijk. Denkt u hierbij aan de geur van de sanitaire ruimte. Bij de beoordeling van het toilet speelt een frisse geur een grote rol. Cleanmaster Biolux levert verschillende luchtverfrissers die uw sanitaire ruimte voorzien van een frisse geur.

Naast de geur zorgt het uiterlijk en design van uw sanitaire ruimte voor een prettige beleving. De inrichting van uw toilet laat bij de bezoeker een indruk achter die veel zegt over uw organisatie. Cleanmaster Biolux kijkt samen met u naar het ruime aanbod dispensers om te zorgen dat het imago van uw bedrijf ook in de sanitaire ruimte duidelijk zichtbaar is.

Efficiënt

De juiste dispensers zorgen dat het verbruik onder controle blijft. Juiste dispenservullingen, zoals toiletpapier, handdoekjes en zeep, zorgen dat overmatig gebruik niet nodig is. Deze efficiëntie zorgt voor een kostenbesparend effect.

De efficiëntie gaat gepaard met het gebruik van duurzame producten. Een tweetal voorbeelden staan hieronder opgesomd.

  • Het gebruik van foam soap; foam soap is een zeer huidsvriendelijke zeep om uw handen te wassen. Daarnaast wordt er minder zeep en water gebruikt per wasbeurt in vergelijking met traditionele handzeep.
  • Milieuvriendelijk toiletpapier en handdoekpapier; toiletpapier en handdoekpapier voorzien van een milieukeurmerk tonen aan dat het product ecologisch verantwoord is geproduceerd. Daarnaast voorkomt het toiletpapier van Cleanmaster Biolux ook verstopping op het toilet.

De duurzame producten zijn in verhouding voordeliger dan de traditionele producten en worden ook als positief door de toiletbezoeker ervaren.

Uw sanitaire ruimte laten verzorgen door Cleanmaster Biolux

  • Hoge service; ontzorgen, voorraadbeheer, vrijblijvend advies.
  • Snelle levering; producten uit voorraad leverbaar.
  • Ruim aanbod; totaal leverancier bedrijfshygiëne en schoonmaakartikelen.

Interesse in de perfecte sanitaire ruimte voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes