Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Levering Numatic Schrobzuigmachine

schrobmachine

Onlangs deze prachtige Numatic TGB 6055 schrobzuigmachine met tractie geleverd aan een zeer tevreden klant! Wij leveren onze schrobzuigmachines met een gratis vijfjarig serviceplan en een demonstratie op locatie.

Interesse in een schrobzuigmachine?

Bekijk ons aanbod schrobmachines op onze webshop Cleanmastershop.nl.

Melvin
About Melvin
Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.
 

Contact

  Neem contact op via

  Tel: +31 (0) 113 22 72 85
  E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
  Blijf op de hoogte:

  Adres

  Cleanmaster Biolux
  A. Plesmanweg 15/15
  4462 GC Goes