Alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud

Ruim assortiment

Alles voor een schone en hygiënische werkomgeving


Het gemak van één leverancier

Met meer dan 3000 artikelen vindt u bij Cleanmaster Biolux alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud. Van een simpele spons tot een volledige inrichting met bijbehorende schoonmaakmiddelen en materialen.

Wij geven u graag advies op maat over ons producten, zodat de schoonmaak en hygiëne binnen uw bedrijf perfect op orde is. Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën.


Cleanmaster Biolux Hygiene Service Concept

Sanitair en Hygiëne

Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat hygiëne op de werkvloer ontzettend belangrijk is. U wilt de beste oplossingen voor uw toiletruimte, keuken, voor uw industrie, uw kantoorgebouw of in de zorg. En u wilt de hoogste hygiëne standaard voor uw klanten, gasten, medewerkers of patiënten.

Met ons Hygiëne Service Concept bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een transparante werkwijze.


Cleanmaster Biolux Ecologische Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in het leveren van een compleet aanbod professionele schoonmaakmiddelen van ons eigen merk. Elk middel is zorgvuldig samengesteld met de focus op efficiëntie, milieu en de gebruiker.

Wij geven u graag advies over het juiste gebruik en de werkwijze. Zo kunt u maximaal profiteren van de Cleanmaster Biolux reinigingsmiddelen.


Cleanmaster Biolux Reinigingsmaterialen

Schoonmaakmaterialen

Door de juiste professionele schoonmaakmaterialen te gebruiken bespaart u tijd, energie en kosten.

Door onze jarenlange ervaring kan Cleanmaster Biolux een zeer uitgebreid assortiment aan schoonmaakmaterialen leveren waarvan wij de hoogste kwaliteit waarborgen. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen op de schoonmaakmarkt goed in de gaten, zodat wij altijd de beste opties met u kunnen overleggen.


Cleanmaster Biolux Reinigingsmachines

Reinigingsmachines

Cleanmaster Biolux levert reinigingsmachines van het merk Numatic. Naast stofzuigers leveren wij ook reinigingsmachines als schrobzuigmachines, eenschijfmachines, extractiemachines, tapijtreinigers, industriestofzuigers en waterzuigers.

Wij bieden u bij de aanschaf uitstekende servicevoorwaarden en overleggen graag met u welke machine het meest geschikt is voor uw situatie.


Afval

Afval

Cleanmaster Biolux biedt u een ruim assortiment aan scherp geprijsde afvalzakken/vuilniszakken voor verschillende soorten afval. Gezien ons MVO-beleid zijn het overgrote deel van onze afvalzakken gemaakt van recyclet consumentenafval en landbouwplastic.

Ook op het gebied van afvalbakken en afvalcontainers heeft Cleanmaster Biolux een zeer gevarieerd assortiment. Wij leveren o.a. afvalbakken voor sanitaire ruimten, keukens, publieke ruimten, kantoren en scholen.