Alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud

Cleanmaster Concepten

Exclusieve hygiëne en schoonmaak concepten


Hygiëne Service Concept

De werkwijze van Cleanmaster Biolux is transparant. Het Hygiëne Service Concept is namelijk contractvrij.

Bij aanvang van de hygiëneservice betaalt u eenmalig een kleine vergoeding voor de dispensers. Vervolgens heeft u géén vaste lasten per maand, maar betaalt u slechts wat u verbruikt. Dus géén vaste kosten.

Aan het eind van elke maand ontvangt u één factuur met een duidelijk overzicht van de door u verbruikte artikelen.


Cleanmaster Biolux Hygiene Service Concept

Eco Reinigingsconcept

Cleanmaster Biolux heeft een werkwijze ontwikkelt waarmee u eenvoudig en effectief de gezondheid van uw medewerkers, de kosten en het milieu spaart.

De reinigingsmiddelen zijn veilig te gebruiken en zijn verpakt in recyclebare cans, door de kleurcodering werkt het concept heel eenvoudig en door de eenvoudige doseerwijze verspilt u niets.

Download de brochure voor meer informatie.


Cleanmaster Biolux Eco Schoonmaakconcept

E-Tissue Hygiënepapier

Uw sanitaire ruimtes volledig inrichten met duurzaam en circulair hygiënepapier?

Met het productassortiment van E-Tissue is dit mogelijk. We gebruiken circulair hygiënepapier voor meerdere producten; van tissue zacht toiletpapier tot uitstekend absorberend handdoekpapier. Ontdek dit unieke concept.


E-Tissue

MVO

MVO denken is de rode draad door onze groene onderneming. Cleanmaster Biolux besteedt veel aandacht en tijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Ons assortiment wordt continu uitgebreid en aangepast met nieuwe ecologisch verantwoorde en/of milieuvriendelijke producten.
  • Het overgrote deel van onze reinigingsproducten en hygiënepapier is voorzien van een milieukeurmerk als EU Eco Keurmerk, FSC keurmerk en A.I.S.E. Logo.
  • Cleanmaster Biolux biedt arbeidsplaatsen voor o.a. personen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
  • Veel verpakkingen worden hergebruikt en/of zijn gemaakt van recyclet materiaal.
  • Cleanmaster Biolux geeft voorlichting aan leerlingen op diverse scholen hoe wij MVO inpassen in onze bedrijfsstructuur en waarom dit belangrijk is voor onze maatschappij.
  • Wij zetten ons in als MVO ambassadeur regio zuid t.b.v. de stichting SWITCH.

In 2012 hebben wij de MVO prijs van dat jaar gewonnen. De jury beschreef destijds in het juryrapport Cleanmaster Biolux als “een parel in het Zeeuwse bedrijfsleven en een goed voorbeeld voor maatschappelijk verantwoord ondernemen”.


MVO