Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Dispensers voor de meest hygiënische oplossing

Cleanmaster Biolux levert een breed assortiment dispensers van verschillende merken geschikt voor alle toepassingen en branches. Wij helpen u met het inrichten van facilitaire ruimtes, bijvoorbeeld voor scholen, zorginstellingen, kantoorpanden, horeca en openbare ruimtes. Bekijk op deze pagina de verschillende lijnen dispensers die wij bieden. Cleanmaster Biolux biedt ook gratis dispensers aan in bruikleen. Meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina.

Waarom uw dispensers bij Cleanmaster Biolux?

HYGIËNISCH

Met een dispenser kunt u uw handen wassen en/of drogen zonder de dispenser aan te raken. U gebruikt bijvoorbeeld een papieren handdoekje en gooit deze weg in plaats van een standaard handdoek die vaak vochtig is en ziektekiemen bevat.

DESIGN

Het uiterlijk van de sanitaire ruimte of keuken wordt bepaald door dispensers. Kiest u voor een hygiënische witte uitstraling of een luxe rvs uiterlijk? Cleanmaster Biolux helpt u graag met inrichten. We kijken naar uw wensen en budget.

VOORDELIG

De toepassing van dispensers zorgt voor een juist gebruik van de vullingen. Dispensers geven de juiste hoeveelheid zeep, papieren handdoekjes en handdoekrol. Verspilling wordt hiermee voorkomen.

Interesse in dispensers? Wij geven u gratis en vrijblijvend advies.

 

Dispensermerken

MEDICLINICS

mediclinics-dispensers

Mediclinics produceert apparatuur en accessoires voor openbare toiletten waarbij design, robuustheid en hoge prestaties centraal staan. De productlijn van Mediclinics bevat onder andere zeepdispensers, toiletpapierdispensers, handdoekdispensers en handdrogers. Het sanitair kan volledig worden ingericht met de universele navulbare dispensers. Mediclinics wordt toegepast in bijvoorbeeld scholen, kantoren, winkels en openbare ruimtes.

SANTRAL

santral-dispensers

Santral is een toonaangevend merk van dispensers. De solide constructie, het hoogwaardige rvs en een anti fingerprint coating zorgen dat deze dispensers een zeer lange levensduur hebben. De anti fingerprint coating verminderd het aantal zichtbare vingerafdrukken en vereenvoudigt reiniging. Het aanbod dispensers bestaat uit zeepdispensers, toiletroldispenser, handdoekdispensers en poetsroldispensers. Santral wordt onder ander ingezet voor de medische sector, voedselindustrie en openbare ruimtes. Santral dispensers zijn de strekste dispensers in de markt. Door de hoge kwaliteit en doordat de dispensers vandalisme bestendig zijn worden Santral dispensers vaak gebruikt in openbare ruimten.

PLASTIQLINE

plastiqline-dispensensers

PlastiQline produceert met ruim 80 jaar ervaring zeer kwalitatieve kunststof dispensers. Het brede assortiment zeep- en papierdispensers maakt deze dispenserlijn geschikt voor elke ruimte waar hygiëne is gewenst. De dispensers zijn universeel navulbaar. Om een gehele eigen look te creëren kunnen de dispensers worden voorzien van uw logo. Daarnaast kunt u uit verschillende kleuren vensters kiezen. Dit kan al vanaf 10 stuks per item.

PLASTIQLINE EXCLUSIVE

plastiqline-exclusive-dispensers

PlastiQline Exclusive biedt een verzameling stijlvolle zeep- en papierdispensers. De combinatie van roestvrij staal en zwart kunststof zorgt voor een professionele en solide uitstraling voor een zeer aabtrekkelijke prijs. PlastiQline Exclusive wordt toegepast in luxe toiletruimtes, zoals in kantoren, restaurants en hotels. Om uw toiletinrichting nog exclusiever te maken kan een gravure van uw logo in het rvs worden toegevoegd. Dit kan al vanaf 10 stuks per item.

QBIC-LINE

qbic-line-dispensers

Qbic-line dispensers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het design wordt gekenmerkt door de kubistische vormgeving en de gestanste letter ‘Q’. De zeepdispensers, handdoekdispensers, dispensers voor toiletpapier en poetsrollen, afvalbakken, toiletborstelhouders en geurdispensers zijn ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt deze stijlvolle en robuuste rvs dispenserlijn geschikt voor elke voorziening.

PEARL

pearl-dispensers

Pearl dispensers staan bekend om de goede kwaliteit en aangename prijsklasse. Het tijdloze en hygiënische design maakt dit merk geschikt voor elke ruimte waar hygiëne gewenst is. De lijn bevat ruim twintig dispensers geschikt voor onder andere toiletpapier, papieren handdoekjes, handdoekrollen, poetspapier en zeep. De Pearl dispensers zijn verkrijgbaar in het wit en zwart.

WINGS

wings-dispensers

Wings staat symbool voor gastvrijheid en facilitair gemak. Tijdens de ontwikkeling van de dipsenserlijn stonden gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie centraal. Alle dipsensers zijn gemaakt van mat geslepen rvs voorzien van een anti fingerprint coating. De anti fingerprint coating verminderd het aantal zichtbare vingerafdrukken en vereenvoudigt de reiniging. De complete dispenserlijn met een stijlvol design biedt zeer gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossingen. Wins dispensers zijn robuste dispensers. Door de hoge kwaliteit en doordat de dispensers vandalisme bestendig zijn worden Wings dispensers vaak gebruikt in openbare ruimten.

MEDIQO-LINE

mediqoline-dispensers

Mediqo-Line biedt een variëteit van dispensers voor de meest hygiënische oplossing. De dispenserlijn voorkomt verspreiding van bacteriën en micro-organismen. Met behulp van beugels of sensoren worden de dispensers bedient. Aanraken is niet nodig. De complete lijn sanitaire accessoires, zoals zeepdispensers, handschoendispensers en handdoekdispensers, zijn eenvoudig te reinigen en voldoen aan de richtlijnen van de WIP (Werkgroep Infectie Preventie). Mediqo-Line wordt veelal gebruikt door de medische sector en voedselverwerkende industrie.

Bruikleen dispensers

Cleanmaster Biolux biedt de Pearl dispenserlijn aan in combinatie met een bruikleenovereenkomst. In deze overeenkomst komt u overeen dat u gedurende vier jaar de vullingen bij Cleanmaster Biolux afneemt. Na deze periode worden de dispensers uw eigendom. De Pearl dispenserlijn is verkrijgbaar in het wit en/of zwart.

Mocht u toch eerder besluiten de vullingen niet meer bij ons af te nemen, krijgt u na het eerste jaar 25 % korting op de catalogusprijs van deze dispensers. Ieder jaar daarna wordt deze korting verhoogd met 25%

Na 1e jaar: 25% korting
Na 2e jaar: 50% korting
Na 3e jaar: 75% korting
Na 4e jaar: 100% korting.

+Op alle vullingen geven wij standaard hoge kortingen.
+U zit niet vast aan een minimum of maximum afname, u betaalt wat u gebruikt, niet meer en niet minder!

Wij kunnen voor alle ander dispenserlijnen ook bruikleen overeenkomsten aanbieden. U bespaard dan aanzienlijk op uw dispensers.

Drie redenen voor een bruikleenovereenkomst bij Cleanmaster Biolux

1. Met een bruikleenovereenkomst profiteert u van zeer voordelige dispensers. Daarnaast heeft u de scherpe prijs van de vullingen die Cleanmaster Biolux standaard aanbiedt.

2. U verbruikt wat u nodig heeft. Zodra uw voorraad vullingen bijna op is bestelt u opnieuw. U zit niet vast aan een verplicht aantal afnames per product per maand.

3. U heeft de gehele bruikleenperiode garantie op de dispensers, dus vier jaar. Dat betekent geen extra kosten aan het onderhoud of vervanging van de dispensers.

pearl-bruikleen-toiletrolhouder
pearl-bruikleen-handdoekdispenser
pearl-bruikleen-midirolhouder

Interesse in bruikleen dispensers? Wij bespreken geheel vrijblijvend graag de mogelijkheden.

 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes