Alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud

E-Tissue Hygiënepaper

Topkwaliteit gerecycled papier voor een eerlijke prijs


Kies voor 100% Circulair Hygiënepapier

Het E-Tissue papier is een duurzame productlijn waarbij het gebruik van nieuwe grondstoffen daalt en afvalstromen worden verminderd. Hierdoor draagt u bij aan een duurzame wereld.

Met het E-Tissue concept levert u een positieve bijdrage aan verschillende duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s), zoals verantwoordelijke consumptie, klimaatverandering bestrijden en verantwoord bosbeheer. Bovendien draagt dit hygiënepapier bij aan CO2 reductie binnen uw organisatie.

Wilt u bijdragen aan een circulaire economie? Dan is het E-Tissue concept iets voor u.


E-Tissue

De speciale formule van het E-Tissue concept

E-Tissue is een innovatief product, volledig geproduceerd met hergebruikte grondstoffen. We vervaardigen de E-Tissue producten uit topkwaliteit gerecycled kraftpapier, cellulose trims (snijresten van moederrollen) en ingezameld handdoekpapier.

Tijdens het productieproces van E-Tissue voegen we geen chlorides en chemicaliën toe, waardoor alle producten van E-Tissue veilig zijn voor mens en natuur. Naast duurzaamheid voldoet E-tissue hygiënepapier aan de beste kwaliteit:

e-tissue-droogsterkte

Droogsterkte is gelijk aan papier van pure cellulose kwaliteit

e-tissue-vermogen

Groot nat/sterk-vermogen

e-tissue-zacht

Zacht tissue-gevoel bij gebruik

e-tissue-absorptievermogen

Uitstekend absorptievermogen

e-tissue-voordelig

E-Tissue is voordelig duurzaam

e-tissue-geur

Aangename geur

Een milieubewust productieproces

Tijdens het productieproces is de aandacht voor het milieu van essentieel belang. Door de aantoonbare vermindering van de milieubelasting heeft de gehele E-Tissuelijn een Europees Ecolabel.

Producten met een Europees Ecolabel worden, net als producten met een FSC-keurmerk, gefabriceerd met grondstoffen uit verantwoord bosbeheer. Bij een product met het Europees Ecolabel, is er ook aantoonbaar minder milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van het product. Omdat we ook gebruikte producten aan het productieproces toevoegen, gaan grondstoffen niet verloren. Zo dragen we bij aan een duurzamer milieu.


E Tissue Hygiënepapier

Ik profiteer graag van het Cleanmaster Biolux E-Tissue Concept

Vul het formulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Wij ontvangen graag een aantal gegevens, zodat wij snel met u contact op kunnen nemen. Vervolgens nemen wij alles tot in detail met u door en ontvangt u een specifieke offerte.