Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux
Veiligheidsregio Zeeland kiest Cleanmaster Biolux

Veiligheidsregio Zeeland kiest Cleanmaster Biolux

Trots melden wij dat ook Veiligheidsregio Zeeland kiest voor Cleanmaster Biolux als leverancier.

Veiligheidsregio Zeeland zorgt voor de fysieke veiligheid in Zeeland. Deze organisatie omvat onder andere Brandweer Zeeland en de Zeeuwse meldkamer (112-meldingen).

Na een selectieprocedure kiest Veiligheidsregio Zeeland voor Cleanmaster Biolux als leverancier van de toilethygiëne. “Een prachtige opdracht bij een belangrijke organisatie in de regio. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking”, aldus Björn Terlingen, Cleanmaster Biolux.

Zoekt u ook een betrouwbare en ontzorgende partner voor de hygiëne van uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk de mogelijkheden bespreken.

BLOG: De perfecte sanitaire ruimte

Een schone en frisse sanitaire ruimte heeft een positieve uitwerking op onder andere gasten, medewerkers, klanten, scholieren en patiënten. Voor elke branche geldt hetzelfde; een hygiënisch en opgeruimd toilet is zeer belangrijk. Maar hoe creëert u een goede sanitaire ruimte voor toiletbezoekers?

Cleanmaster Biolux adviseert u met het ontwikkelen van de perfecte sanitaire ruimte. Hierbij kijken wij samen met u naar hygiëne, beleving en efficiëntie.

Hygiëne

Allereerst is een schoon en fris toilet noodzakelijk. Cleanmaster Biolux biedt u verschillende reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen aan om uw toilet eenvoudig schoon te houden. Denk hierbij aan dagelijkse en periodieke sanitairreinigers en onze unieke Biofum toiletverzorger.

Daarnaast is de aanwezigheid van toiletpapier uiterst belangrijk. Cleanmaster Biolux kijkt voor het juiste toiletrolsysteem naar de bezoekersfrequentie, de gewenste kwaliteit en de doelgroep.

Vervolgens biedt u de toiletbezoeker de mogelijkheid om de handen te wassen. Met huidvriendelijke zepen en vouwhanddoeken maakt u optimale handhygiëne mogelijk. Wederom afhankelijk van de gewenste kwaliteit en de doelgroep kijkt Cleanmaster Biolux samen met u welke handdoekjes en handdoekdispensers het meest geschikt zijn. Niet geheel onbelangrijk is een afvalbak voor de papieren handdoekjes. Door uw sanitaire ruimte te voorzien van juiste afvalbakken blijft het een opgeruimde en nette omgeving.

Beleving

Dat hygiëne essentieel is spreekt voor zich. Maar ook de beleving in uw toilet is belangrijk. Denkt u hierbij aan de geur van de sanitaire ruimte. Bij de beoordeling van het toilet speelt een frisse geur een grote rol. Cleanmaster Biolux levert verschillende luchtverfrissers die uw sanitaire ruimte voorzien van een frisse geur.

Naast de geur zorgt het uiterlijk en design van uw sanitaire ruimte voor een prettige beleving. De inrichting van uw toilet laat bij de bezoeker een indruk achter die veel zegt over uw organisatie. Cleanmaster Biolux kijkt samen met u naar het ruime aanbod dispensers om te zorgen dat het imago van uw bedrijf ook in de sanitaire ruimte duidelijk zichtbaar is.

Efficiënt

De juiste dispensers zorgen dat het verbruik onder controle blijft. Juiste dispenservullingen, zoals toiletpapier, handdoekjes en zeep, zorgen dat overmatig gebruik niet nodig is. Deze efficiëntie zorgt voor een kostenbesparend effect.

De efficiëntie gaat gepaard met het gebruik van duurzame producten. Een tweetal voorbeelden staan hieronder opgesomd.

 • Het gebruik van foam soap; foam soap is een zeer huidsvriendelijke zeep om uw handen te wassen. Daarnaast wordt er minder zeep en water gebruikt per wasbeurt in vergelijking met traditionele handzeep.
 • Milieuvriendelijk toiletpapier en handdoekpapier; toiletpapier en handdoekpapier voorzien van een milieukeurmerk tonen aan dat het product ecologisch verantwoord is geproduceerd. Daarnaast voorkomt het toiletpapier van Cleanmaster Biolux ook verstopping op het toilet.

De duurzame producten zijn in verhouding voordeliger dan de traditionele producten en worden ook als positief door de toiletbezoeker ervaren.

Uw sanitaire ruimte laten verzorgen door Cleanmaster Biolux

 • Hoge service; ontzorgen, voorraadbeheer, vrijblijvend advies.
 • Snelle levering; producten uit voorraad leverbaar.
 • Ruim aanbod; totaal leverancier bedrijfshygiëne en schoonmaakartikelen.

Interesse in de perfecte sanitaire ruimte voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Optimale handdesinfectie: Kenosept L + GRATIS dispenser

 

Cleanmaster Biolux heeft het assortiment uitgebreid met Kenosept L handdesinfectie. Kenosept L is een sneldrogende, vloeibare, alcoholoplossing voor het desinfecteren van de handen. Dit artikel geeft u alle informatie of Kenosept L en bevat een introductie actie die u niet mag missen!

Kenosept L

Kenosept L is een desinfecterende, alcoholische, oplossing; mild voor de handen, speciaal ontwikkelt voor gebruik in gezondheidszorg, laboratoria en voedingsindustrie. De alcoholische oplossing is samengesteld uit isopropanol en chloorhexidine die zorgen voor een langdurige desinfecterende werking. Daarnaast is Kenosept L huidvriendelijk, ook bij veelvuldig gebruik, door de huidbeschermende bestanddelen. Het middel bevat geen parfums.

Normeringen

Kenosept L voldoet aan de Europees vastgestelde normen op het gebied van:

 • Fundamentele bacteriedodende werking (EN 1040).
 • Hygiënische werking (EN 1500).
 • Bacteriedodende werking geschikt voor voedsel, industriële, huishoudelijke en institutionele gebieden (EN 1276).
 • Schimmeldodende werking geschikt voor voedsel, industriële, huishoudelijke en institutionele gebieden (EN 1650).

Gebruik

Het is altijd belangrijk om de handen grondig te desinfecteren. Voor juiste desinfectie ca. 5ml Kenosept L verspreiden over de handen. Blijf wrijven tot de handen volledig droog zijn.

Aanbieding

Ter introductie van Kenosept L biedt Cleanmaster Biolux de onderstaande actie aan.
Gratis Ingo-man dispenser ter waarde van ruim 80 euro bij afname van 2 dozen Kenosept L 500ml (Artnr. C235037) of 2 dozen Kenosept L 1000ml (Artnr. C230137)!

De Ingoman dispenser is gemaakt van aluminium en wordt vanwege zijn hygiënische eigenschappen vaak ingezet in de medische sector. De dispenser is voorzien van een lange beugel, zodat deze bediend kan worden met de elleboog. De Ingo-man kan nagevuld worden met de Kenosept L oplossing of met standaard en antibacteriële handzeep.

Prijslijst

Artnr. Omschrijving Prijs excl. btw.
C235037 Kenosept L 12 x 500ml 58,58
C230137 Kenosept L 15 x 1000ml. 81,85
I1115400 Ingo-man Classic 500ml. met lange beugel 0,00*
I1005100 Ingo-man Classic 1000ml. met lange beugel 0,00**

* Bij aanschaf van 2x C235037, anders € 81,40 excl. btw.
** Bij aanschaf van 2x C230137, anders € 90,40 excl. btw.

Interesse in deze aanbieding? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Direct Kenosept L bestellen incl. gratis dispenser? Ga naar onze webshop!

Aanbieding geldig t/m 30 september 2016, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Clean ‘n Easy: Schoon in een handomdraai

Cleanmaster Biolux introduceert het nieuwe schoonmaakconcept Clean ‘n Easy.
Dit concept bestaat uit doeken en vloermoppen waarmee direct gereinigd kan worden; de producten zijn standaard geïmpregneerd met een reinigingsmiddel.
 
Het product bestaat uit een emmer waarin de geïmpregneerde reinigingsdoeken of moppen zitten. Door eenvoudig een doek of mop uit de emmer te pakken kunt u direct aan de slag. Als de doek of mop zijn taak heeft volbracht wordt deze weggegooid.
 
Voordelen van het Clean ‘n Easy concept:
U gebruikt telkens een nieuwe doek of mop, dus de kans op kruisbesmetting is nihil. Daarnaast is het ook prettig dat u continu schone reinigingsmaterialen gebruikt. Met de kant en klare wegwerp doeken kunt u direct aan de slag; u hoeft geen emmers meer te vullen en dit bespaart tijd. Daarnaast hoeft u ook niet meer te wringen. Dit vermindert de kans op hand- en polsklachten van de gebruiker.
De Clean ‘n Easy producten zij verkrijgbaar voor Interieur, Sanitair, Keuken, Desinfectie (ethanol > 70%) en Vloer.
 
Interesse in het Clean ‘n Easy reinigingsconcept? Maak vrijblijvend een afspraak!

UITGELICHT: Santral dispensers, robuust, betrouwbaar en hygiënisch

Zoekt u een fraaie hygiënische toiletinrichting die ook nog degelijk is?
Wij adviseren u Santral. Het merk Santral biedt een breed assortiment aan hygiënische dispensers geschikt voor toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes. De Santral dispenserlijn wordt uitgelicht in deze blog.

Santral wordt veelal gebruikt in de medische sector en in openbare (toilet)ruimtes. Het ontwerp van de dispensers voldoet aan de meest hygiënische eisen. Santral vervuld hiermee de groeiende behoefte naar professionele, hygiënische oplossingen in de medische sector. Voor openbare wasruimtes zijn de dispensers vandalisme bestendig en bieden een grote capaciteit voor toiletpapier, zeep of papieren handdoekjes.

De Santral dispenser

Het praktische ontwerp van Santral zorgt voor gemak in gebruik en onderhoud.

 • De dispensers zijn bestand tegen vandalisme door de robuuste RVS behuizing.
 • De behuizing van de dispensers hebben een schuine bovenkant, zodat er geen troep opgelegd kan worden.
 • De dispenser zijn afsluitbaar met een vandalismebestendig slot.
 • Bij het openen van de dispenser botst de behuizing niet tegen de muur door een veiligheidspal. Dit voorkomt beschadigingen aan de dispenser en wand.
 • Het grote transparante kijkvenster maakt voorraadcontrole in één oogopslag mogelijk.
 • De zeepdispensers hebben een hygiënische bediening.
 • De afvalbakken zijn voorzien van een binnenring, zodat de afvalzak gemakkelijk is te vervangen en er geen afvalzak zichtbaar is aan de buitenkant van de afvalbak.

Voordelen Santral

Robuust
Het degelijke assortiment is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Alle activiteiten tijdens het productieproces worden zorgvuldig uitgevoerd. Elk product ondergaat een grondige gedetailleerde kwaliteitscontrole voordat het de fabriek verlaat. De Santral dispensers hebben hierdoor een zeer lange levensduur.

Betrouwbaar
U ontvangt vijf jaar garantie bij aanschaf van een Santral dispenser. Dit is meer dan de wettelijke eis van twee jaar garantie. Het aantal jaren garantie bewijst nogmaals de kwaliteit van het product.

Hygiënisch
Naast het hygiënische ontwerp zijn alle RVS Santral producten voorzien van een anti-fingerprint coating. De coating zorgt voor een vermindering van zichtbare vingerafdrukken. Daarnaast zorgt de anti-fingerprint coating voor eenvoudige reiniging en onderhoud en een hygiënische uitstraling van de dispenser.

Santral en Cleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux is trotse dealer van de hygiënische Santral dispenserlijn. Interesse in de producten van Santral of in een volledige Santral inrichting? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan. Wij helpen en adviseren u graag!

 

Direct Santral bestellen? Bezoek onze webshop.

BLOG: 35 jaar stofzuigen met een glimlach

De Numatic stofzuiger met het kenmerkend gezicht is ooit als grapje bedacht. Tegenwoordig is de glimlach op de stofzuiger het kenmerk van Numatic. De stofzuiger bestaat inmiddels 35 jaar, een mooie reden om deze stofzuiger met een glimlach uit te lichten in deze blog.

Ontwikkeling

De eerste Numatic stofzuigers werden gemaakt van olievaten, kofferhandvaten, meubelwieltjes en afwasteiltjes. Ze waren simpel en betrouwbaar. Om die reden steeg de vraag naar Numatic stofzuigers en kreeg de productie en innovatie een flinke boost. In 1981 wordt de stofzuiger met het gezicht ontwikkeld. Numatic neemt in 1990 de productie in eigen beheer om de kwaliteit van de stofzuigers te verbeteren en te waarborgen. Na 35 jaar is de Numatic stofzuiger uitgegroeid tot een krachtige en duurzame machine.

Kwaliteit en duurzaamheid

Per 1 september 2017 dienen alle stofzuigers te voldoen aan verscherpte energie eisen. De stofzuigers krijgen een nieuw energielabel gebaseerd op energieverbruik, zuigkracht, stofuitstoot en geluidsniveau.

De professionele stofzuigers van Numatic zijn één van de weinige stofzuigers voorzien van het energielabel A. Ondanks het lage energieverbruik zijn de prestaties als vanouds. Niet voor niets is de Numatic stofzuiger de meest verkochte bedrijfsstofzuiger van Nederland.

Glimlach

Als de Numatic stofzuiger wordt gepresenteerd zijn de reacties vaak hetzelfde. Iedereen prijst de kwaliteit, degelijkheid en natuurlijk het bijbehorende gezicht met glimlach. Mensen vertellen enthousiast over hun ervaring met een Numatic stofzuiger. Vaak hebben klanten de stofzuiger op het werk in gebruik en stofzuigen nu ook thuis met een Numatic of andersom. Deze positieve ervaringen zorgen vaak voor een glimlach, net als op de stofzuiger.

Cleanmaster Biolux is trotse dealer van Numatic. U kunt de Numatic stofzuiger eenvoudig bestelling via Cleanmaster Biolux of via onze webshop Goedkopewcartikelen.nl.

Naast stofzuigers is Numatic ook producent van schoonmaakwagens, reinigingsmachines en reinigingsmaterialen. Heeft u interesse in een Numatic stofzuiger of in een ander Numatic product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NIEUW: Compleet assortiment reinigingsmiddelen met EU Ecolabel

Als specialist in milieuvriendelijke reinigingsmiddelen biedt Cleanmaster Biolux een complete lijn schoonmaakmiddelen aan voorzien van het EU Ecolabel, namelijk een interieurreiniger, sanitairreiniger, vloerreiniger en allesreiniger industrieel.

Waarom reinigingsmiddelen met EU Ecolabel?

 • Milieuvriendelijke productie; de ecologische schoonmaakmiddelen hebben een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, verpakking en afval.
 • Energiebesparing; de reinigingsmiddelen zijn te gebruiken met koud/lauw water.
  Veilig; de milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn veilig in gebruik.
 • Afvalvermindering; door gebruik te maken van herbruikbare doseer- en sprayflessen en bulkverpakkingen wordt het verpakkingsafval aanzienlijk verminderd.
 • Besparing; de hoge concentratie van de reinigingsmiddelen zorgt voor een zuinig gebruik. Door een juist gebruikt bespaart u zelfs kosten!

Milieuvriendelijkste manier van reinigen

Cleanmaster Biolux biedt voor de reinigingsmiddelen met EU Ecolabel een simpel en efficiënt doseersysteem waarbij de afvalstroom tot het minimum wordt beperkt.

De eco reinigingsmiddelen worden geleverd in jerrycans van 10 liter. Deze worden voorzien van een aftapkraan, waar doseerflessen mee worden gevuld. Door gebruik te maken van een doseerfles komt eenvoudig de juiste dosering in een emmer of navulbare sprayfles. De doseer- en sprayflessen kunnen eindeloos worden nagevuld en hoeven niet te worden weggegooid.

Uitleg:

 1. Draai de aftapkraan op de jerrycan met eco reinigingsmiddel.
 2. Zet vervolgens de jerrycan op de zijkant, zodat u het reinigingsmiddel eenvoudig kunt tappen.
 3. Vul de doseerfles met het reinigingsmiddel vanuit de jerrycan door gebruik te maken van de tapkraan.
 4. Door in de doseerfles te knijpen vult de doseerkamer zich met het gewenste aantal milliliters.
 5. U giet vanuit de doseerfles de juiste dosering in een emmer of sprayfles.
 6. U mengt het reinigingsmiddel met de juiste hoeveelheid water voor de perfecte verhouding.
 7. Als de doseerfles leeg is kan deze wederom eenvoudig worden bijgevuld vanuit de jerrycan.

Introductie Actie Eco Reinigingsmiddelen

Bij aanschaf van een eco reinigingsmiddel 10 liter naar keuze ontvangt u gratis een bijbehorende aftapkraan, doseerfles, sprayfles en microvezeldoek!

Interesse in een milieuvriendelijk gebruik van onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

UITGELICHT: Middelen voor uw vloeronderhoud

Cleanmaster Biolux heeft het eigen merk assortiment uitgebreid met verschillende middelen voor uw vloeronderhoud. Uiteraard van hoge kwaliteit met een zeer scherpe prijs.

 • Cleanmaster Biolux Vloerstripper 5 liter
 • Cleanmaster Biolux Hacryl 5 liter
 • Cleanmaster Biolux Wis Was 5 liter

De vloeronderhoudsmiddelen zijn voorzien van het A.I.S.E. keurmerk. Dit is een Europees milieukeurmerk voor reinigingsmiddelen. Het A.I.S.E. keurmerk toont aan dat het product ecologisch verantwoord is geproduceerd.

Cleanmaster Biolux Vloerstripper

Oude was- en polymeerlagen worden efficiënt en effectief verwijderd met de Cleanmaster Biolux Vloerstripper. Daarnaast kan de stripper ook ingezet worden als grondige reiniger voor zwaar vervuilde vloeren. De Vloerstripper is veilig in gebruik en bevat een prettig parfum.

 

 

 

Cleanmaster Biolux Hacryl

De Hacryl van Cleanmaster Biolux is geschikt voor het polymeren van alle waterbestendige oppervlakken, zoals linoleum, marmoleum, vinyl, kurk, enz. De harde polymeeremulsie voor de escherming en het onderhoud van uw vloer is bestand tegen intensief loopverkeer en hakstrepen. De Hacryl heeft een snelle en duurzame hechting. Eén liter Hacryl is goed voor een oppervlak van ca. 30m2 per laag.

 

 

Cleanmaster Biolux Wis Was

De Wis Was van Cleanmaster Biolux stelt het opnieuw aanbrengen van totale protectie uit, hierdoor bespaart u kosten. De dweilwas bevat beschermende polymeren die slijtage tegen gaan. De Wis Was repareert de toplaag en herstelt de glans. Wis Was is breed inzetbaar en te gebruiken op beschermde en onbeschermde vloeren.

 

 

Interesse in de vloeronderhoudsmiddelen van Cleanmaster Biolux? Neem vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag.

BLOG: Het EU Ecolabel

De maatschappelijke druk op bedrijven neemt toe. Inkopers, eindgebruikers, leveranciers en andere stakeholders vinden het steeds belangrijker dat ondernemers zich publiekelijk verantwoorden. Naast de kwaliteit van het product worden het productieproces en de herkomst van de grondstoffen steeds belangrijker. Ook bij Cleanmaster Biolux is deze trend zichtbaar aanwezig. Door middel van het Ecolabel laten we zien dat het product maatschappelijk verantwoord is.

Maar wat zegt het EU Ecolabel precies? En waarom kiest u voor een product met EU Ecolabel?

Wat is het EU Ecolabel?

Het EU Ecolabel is een Europees milieukeurmerk met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. De producten voorzien van het Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.

Eén van de sterke punten van het EU Ecolabel is dat rekening wordt gehouden met de volledige levenscyclus van het product; vanaf het winnen van de grondstoffen tot het moment waarop het als product bij het afval komt.

Daarnaast controleert men per product welke fase het meeste impact heeft op het milieu. Bijvoorbeeld bij een reinigingsmiddel is de impact het grootst wanneer dit in het water terecht komt, voor toiletpapier is het belangrijk om na te gaan vanuit welke bossen het papier is vervaardigd. Er worden per productgroep criteria opgesteld om de impact zo veel mogelijk te verkleinen.

De milieucriteria zijn zodanig gedefinieerd dat slechts 10 à 20% van de producten op de markt het EU Ecolabel kunnen behalen. Dat betekent dat alleen de meest milieuvriendelijke producten het label kunnen krijgen.

Waarom een EU Ecolabel?

– Imago en positionering
Door producten met EU Ecolabel te kopen, verkopen of produceren laat u aan gebruikers en de maatschappij zien dat u een bewuste, milieuvriendelijke keuze heeft gemaakt. Het EU Ecolabel voegt waarde toe en toont aan dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

– Betrouwbaar
De criteria voor het EU Ecolabel worden op Europees niveau op basis van wetenschappelijk onderzoek door het bestuur van het Europees Ecolabel (EUEB) vastgesteld. De criteria, transparantie en controleerbaarheid tonen aan dat producten met het EU Ecolabel zo milieuvriendelijk mogelijk zijn geproduceerd.

– Kwaliteit
Aan het EU Ecolabel kunt u zien welke producten beter zijn voor het milieu zonder dat de kwaliteit van het product in het geding komt. Volgens de vastgestelde criteria moet een sanitairreiniger met Ecolabel dezelfde kwaliteit bieden als een reguliere sanitairreiniger.

Cleanmaster Biolux en het EU Ecolabel

Cleanmaster Biolux heeft het afgelopen jaar het assortiment uitgebreid met milieuvriendelijke producten voorzien van een EU Ecolabel. Hieronder vindt u onze producten die voorzien zijn van het milieukeurmerk.

Reinigingsmiddelen:

 • Interieurreiniger
 • Sanitairreiniger
 • Vloerreiniger
 • Allesreiniger (industrieel)

Dispenservullingen:

 • Toiletpapier
 • Handdoekpapier
 • Poetspapier
 • Handzeep

Heeft u interesse in onze producten voorzien van het EU Ecolabel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Betho kiest voor Cleanmaster Biolux

Met ingang van 1 mei 2016 gaat Cleanmaster Biolux de reinigingsmiddelen, materialen en sanitaire artikelen leveren aan het schoonmaakbedrijf van de Betho.

De Betho voert onder andere schoonmaakwerkzaamheden uit en voorziet openbare ruimten van sanitaire artikelen, zoals toiletpapier, in de gemeente Goes, Borsele, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal.

Na een intensieve selectieprocedure met meerdere aanbieders waarbij kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid van de producten centraal stond heeft de Betho Cleanmaster Biolux als leverancier gekozen. ‘Wij zijn trots dat we deze opdracht mogen uitvoeren en hebben alle vertrouwen in een positieve samenwerking’, aldus Björn Terlingen.

Cleanmaster Biolux levert een totaal assortiment aan de Betho, zoals ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen, ergonomische schoonmaakmaterialen, vloerpads, schoonmaakwagens en dispenservullingen.

Op de foto v.l.n.r.: Leon Verschuure, Manager Financieel Economische Zaken De Betho / Björn Terlingen, Directeur Cleanmaster Biolux.

MVO: Uitreiking Blauwe Vlag

Vandaag is de jaarlijkse uitreiking van de Blauwe Vlag, een internationaal milieukeurmerk voor jachthavens. Dit exclusieve ecolabel wordt uitgereikt aan jachthavens die zorg dragen voor veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Recreanten zien de jachthavens met een Blau
we Vlag als een betrouwbare plaats om aan te meren.

Ook een Blauwe Vlag voor uw jachthaven?

Wij helpen u graag. Cleanmaster Biolux is specialist in milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, ecologisch verantwoord afvalbeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen en kan een positieve bijdrage leveren aan het behalen van de Blauwe Vlag.

Cleanmaster Biolux en de Blauwe Vlag

Cleanmaster Biolux biedt verschillende oplossingen voor een aantal criteria die vereist zijn voor het behalen van de Blauwe Vlag:

Milieuvriendelijke producten

Het is verplicht om milieuvriendelijke producten te gebruiken. Cleanmaster Biolux levert onder andere ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen, toiletpapier, handdoekpapier en zeep voorzien van verschillende milieukeurmerken.

Adequate en goed beheerde afvalbakken

Wij kijken samen met u hoeveel afvalbakken u nodig heeft aan de hand van het aantal bezoekers en de capaciteit van de gewenste afvalbak. Afvalbakken moeten functioneel zijn, er aantrekkelijk uitzien en gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Vanzelfspekend kunt u bij Clean
master Biolux ook terecht voor de juiste afvalzak.

Schone sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen moeten schoon zijn en goed onderhouden worden. Cleanmaster Biolux biedt verschillende sanitairreinigers aan om de sanitaire ruimte schoon en fris te houden. Ook voor de inrichting van uw sanitaire voorziening bieden wij onder andere handdoekdispensers, toiletrolhouders en zeepdispensers van verschillende merken.

Cleanmaster Biolux en de Groene Wimpel

Na het behalen van de Blauwe Vlag kan uw jachthaven in aanmerking komen voor de Groene Wimpel. Deze award ontvangt u door extra inspanningen te leveren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van uw jachthaven.

Ook voor het behalen van de Groene Wimpel biedt Cleanmaster Biolux verschillende oplossingen op het gebied van schoonmaak, afvalbeheer en toiletinrichting. Denk hierbij onder andere aan een doseringssysteem voor uw reinigingsmiddelen, microvezelmaterialen en zeepdispensers.

Interesse in het behalen van de Blauw Vlag of Groene Wimpel voor uw jachthaven?

Maak vrijblijvend een afspraak. Wij helpen u graag.

UITGELICHT: Een compacte handdoekdispenser

De minifold handdoekdispenser is geschikt voor de kleinere sanitaire ruimtes. Door gebruik te maken van deze dispenser in combinatie met het minifold handdoekpapier heeft u een zeer compacte, zuinige en hygiënische oplossing om de handen te drogen.

De handdoekdispenser past bij elke toiletvoorziening door de compacte afmetingen en het toegankelijke design. De semi-transparante cover zorgt dat de voorraad handdoekpapier in één oogopslag is te controleren.

Het minifold handdoekpapier is geproduceerd uit hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor is het absorbtievermogen en de absorbtiesnelheid optimaal. Door de hoge kwaliteit van het papier is slechts één handdoekje nodig om de handen te drogen en is dus zuinig in gebruik.

Minifold handdoekdispenser wit (C253011) / zwart (C253511)

 • Geschikt voor minifold gevouwen handdoekjes (C116200)
 • Snel en gemakkelijk bij te vullen.
 • Afmetingen (lxbxh): 230 x 86 x 350 millimeter.
 • Incl. montagemateriaal.

Minifold handdoekpapier (C116200)

 • Cellulose kwaliteit.
 • Hoog absorbtievermogen.
 • Afmetingen (lxb): 265 x 205 millimeter, rugbreedte: 55 millimeter.
 • Verpakking: 20 bundels à 88 doekjes per doos (1760 stuks).

Gratis minifold dispenser bij aanschaf van één doos papier

Bij aanschaf van één doos minifold handdoekpapier ontvangt u tijdelijk de handdoekdispenser gratis!

Interesse? Bestel nu of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u verdere vragen, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

BLOG: Vier tips voor optimaal handen wassen op het werk

Handen wassen wordt gezien als één van de belangrijkste maatregelen om de overdracht van micro-organismen en ziektekiemen te voorkomen. Het belang van goede handhygiëne op het werk wordt hiermee direct duidelijk. Deze blog bevat een aantal tips om de handreiniging binnen jouw organisatie te verbeteren.

Tip 1: Was de handen met foamzeep

Foamzeep (ook wel foam soap of schuimzeep genoemd) wordt tegenwoordig vaak verkozen boven traditionele zeep. Foamzeep voelt zeer zacht aan en is gemakkelijk te verdelen over de handen. Foamzeep is gemakkelijk van de handen af te spoelen waardoor er per wasbeurt ook aanzienlijk minder water gebruikt wordt. Bovendien is foamzeep zeer zuinig in gebruik, met één liter kunt u gemiddeld 2000 keer de handen wassen.

Tip 2: Gebruik een zeepdispenser

Een zeepdispenser zorgt voor de optimale dosering van de zeep. Met een zeepdispenser heeft de gebruiker met één dosering voldoende zeep voor één handreiniging. Verspilling wordt hiermee voorkomen. Een zeepdispenser komt ook de hygiëne ten goede; het gesloten systeem zorgt dat er geen micro-organismen in de zeep terecht komen.

Tip 3: Droog de handen met handdoekpapier

De meest hygiënische manier om uw handen te drogen is met papieren handdoekjes of een papieren handdoekrol. Handdoekpapier is altijd schoon en wordt na gebruik weggegooid. Handdoeken van textiel vormen een bron van micro-organismen en ziektekiemen. Bij voorkeur gooit u de handdoekjes weg in een open afvalbak of één met een tuimeldeksel, zodat u geen deksel hoeft aan te raken.

Tip 4: Houd rekening met het milieu

Naast voordelig en hygiënisch handen wassen houdt Cleanmaster Biolux ook altijd rekening met het milieu. Zeep voorzien van een milieukeurmerk (bijv. Europees Ecolabel) heeft dezelfde werking als andere zepen, maar belast het milieu zo min mogelijk. Ook het gebuik van een dispenser komt het milieu ten goede, omdat verspilling wordt voorkomen.

Schone handen voor elke branche

De beschreven tips vormen de basis van juiste handreiniging op het werk. Daarnaast zijn er per sector verschillende eisen betreffende het wassen van de handen. Cleanmaster Biolux biedt voor elke branche een passende manier voor de handhygiëne, bijvoorbeeld voor scholen, kantoren, industrie, horeca, zorginstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we kunnen betekenen voor uw handhygiëne!

Aanvullende tips, opmerkingen of vragen? Deel ze hieronder!

Interessant? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

1 2
 

Contact

  Neem contact op via

  Tel: +31 (0) 113 22 72 85
  E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
  Blijf op de hoogte:

  Adres

  Cleanmaster Biolux
  A. Plesmanweg 15/15
  4462 GC Goes