Alles voor uw bedrijfshygiëne en schoonmaakonderhoud

Wij zijn Cleanmaster Biolux B.V.

en stellen ons graag aan u voor.


Uw bedrijfshygiëne en schoonmaak naar een ongekend niveau

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring als groothandel in bedrijfshygiëne en schoonmaakartikelen, en daar profiteert u van. U ontvangt altijd vrijblijvend advies en profiteert van uitstekende service.

Met ons zorgvuldig samengesteld assortiment kunnen wij u een totaalpakket voor de gehele hygiëne van uw bedrijf aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van toiletinrichtingen, reinigingsmachines, hygiënepapier en reinigingsmiddelen en -materialen.


Toptex aqua blue, vlak gelegd

Onze missie:
“De beste service leveren op een zo duurzame en kwalitatief zo hoog mogelijke manier.”

Björn Terlingen, directeur

Duurzaamheid is één van onze peilers

Goed zorgen voor het milieu en de natuur is altijd de basis van het bedrijf geweest: met het leveren van kwaliteit is groen ondernemen de rode draad. Niet omdat het moet maar omdat het vanaf het begin de basis geweest van de filosofie. Er kan worden gesteld dat duurzaam ondernemen in de genen zit, intrinsiek aanwezig is.

Enkele voorbeelden hiervan zijn hieronder uitgelicht.


Het Cleanmaster Biolux team ontvangt de Groene Pluim

Cleanmaster Biolux ontvangt Groen Pluim 2021

Cleanmaster Biolux heeft heeft uit handen van wethouder De Goffau de Groene Pluim 2021 gekregen. De gemeente Goes reikte de prijs voor het tweede jaar uit. De Groene Pluim is een stimuleringsprijs voor organisaties die duurzaam ondernemen. Gemeente Goes zet actief in op het verduurzamen van bedrijven en daar hoort een compliment als de Groene Pluim bij.


Cleanmaster Clean Up

Project “Cleanmaster Clean Up”

Cleanmaster Biolux wil het bewustzijn van kinderen over het achterlaten van afval op straat en in de natuur verbeteren. Daarom doneren wij regelmatig afvalgrijpers, afvalzakhouders en afvalzakken aan scholen in het basis en middelbaar onderwijs.  

Door middel van een presentatie geven we de kinderen per klas een inkijkje in de gevolgen van zwerfafval. Wat is het gevaar voor dieren, mens en milieu en wat gebeurt er bijvoorbeeld met een frietbakje? Het mooi is dat na afloop kinderen elkaar aanspreken op het wegwerpen van afval op straat en in de natuur, zo wordt het probleem bij de kern aangepakt.

Neem gerust contact met ons op als u meer info over de Cleanmaster Clean Up wilt ontvangen.