Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux - Dé groothandel totale bedrijfshygiëne

Cleanmaster Biolux is dé groothandel voor ecologisch verantwoorde bedrijfhygiëne. Wij leveren een breed assortiment aan producten die een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfshygiëne en het schoonmaakonderhoud. Met ons ruime assortiment bestaande uit onder andere reinigingsmiddelen, dispensers, dispenservullingen, reinigingsmachines en reinigingsmaterialen heeft u één enthousiast en professioneel aanspreekpunt voor de totale hygiëne van uw bedrijf.

cleanmaster-mvo-175x125

Waarom Cleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux kijkt samen met u naar de meest voordelige oplossing ter verbetering van de hygiëne binnen uw bedrijf. Een transparante en professionele werkwijze waarbij wij u de beste oplossing bieden gebaseerd op de gewenste kwaliteit. Daarnaast houden wij met onze producten zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Door onze korte communicatielijnen, eigen vervoer en grote voorraad zijn wij zeer flexibel en passen ons gemakkelijk aan aan uw wensen.

Als leverancier van uw bedrijfshygiëne doet Cleanmaster Biolux een stap extra. Wij geven u een vrijblijvend advies. Wij helpen en adviseren u graag om uw sanitaire inrichting aan te passen en/of geschikt te maken voor uw onderneming. Ook maken wij graag een hygiëneplan en informeren wij medewerkers over het gebruik van de reinigingsmiddelen en materialen. Wij helpen u zelfs, indien nodig, met het voorraadbeheer van uw producten ten behoeve van de bedrijfshygiëne.

Kortom, Cleanmaster Biolux is dé groothandel voor uw totale bedrijfshygiëne.

MVO als rode draad

Cleanmaster Biolux besteedt veel aandacht en tijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Ons assortiment wordt continu uitgebreid / aangepast met nieuwe ecologisch verantwoorde en/of milieuvriendelijke producten.
  • Cleanmaster Biolux heeft een samenwerking met Stichting Gors om mensen met een functiebeperking actief deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt. Zo hebben wij een medewerker van Gors in dienst
  • Wij nemen verpakkingen van reinigingsmiddelen retour voor hergebruik of recycling.

Door onder andere deze inspanningen heeft Cleanmaster Biolux in 2012 uit handen van burgemeester Verhulst de MVO-prijs 2011-2012 van de gemeente Goes mogen ontvangen. De jury beschreef destijds in het juryrapport Cleanmaster Biolux als: “een parel in het Zeeuwse bedrijfsleven” en “een goed voorbeeld voor maatschappelijk verantwoord ondernemen”. Tijdens de tweede editie van de MVO-prijs behoorde Cleanmaster Biolux tot de top drie beste MVO-ondernemingen van de gemeente Goes. Een bevestiging dat wij ons blijven ontwikkelen.

Meer MVO

 

Het Cleanmaster Biolux Team

Björn Terlingen

Directeur

BJORN TERLINGEN

Vanaf mijn zesde jaar werk ik in dit familiebedrijf dat als een van de eerste in Nederland begonnen is met de verkoop van ecologische reinigingsmiddelen (toen nog onder een andere naam). Na mijn studie ben ik in 2007 vast gaan werken en heb het assortiment uitgebreid met onder andere disposables en reinigingsmachines. In 2010 ben ik mede eigenaar geworden en zijn wij gestart met de webshop. Wij hebben als familiebedrijf altijd zeer serieuze aandacht besteed aan de milieuaspecten van onze bedrijfsvoering en producten. Het is leuk ons bedrijf zo slim en efficiënt mogelijk te organiseren, zodat op veel fronten het milieu bespaard wordt. Wij geloven in en vertrouwen op langdurige klantenrelaties en denken graag mee met en voor de klant. Dit is een heel belangrijk onderdeel van van ons bedrijf. Snel geld verdienen of de klant binden aan ingewikkelde contracten is nooit onze strategie geweest. Efficiënt zaken doen staat bij ons voorop! In 2015 ben ik eigenaar geworden van Cleanmaster Biolux met even veel passie en energie als aan het begin zullen wij ons als bedrijf blijven ontwikkelen. In 2015 is Cleanmaster Biolux wederom sterk gegroeid, een resultaat waar we erg trots op mogen zijn. Hiervoor wil ik ook zeker onze trouwe klanten bedanken.

Melvin Raas

Algemeen medewerker

MELVIN RAAS

Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik afgestudeerd bij Cleanmaster Biolux. Sindsdien ben ik hier werkzaam. Ik vind het leuk om te zien dat Cleanmaster Biolux door degelijk advies en flexibiliteit een voordeel voor de klant kan bieden. De klant ontvangt snel reactie en een concreet antwoord. Iets wat bij mij past en bij deze tijd.

leeg-profiel

Algemeen medewerker

WESLEY PIETERSE

Volgt z.s.m.

 
 

Meer dan 25 jaar ervaring

Cleanmaster Biolux is opgericht in 1991. Het unieke assortiment bestond toen uit drie producten, namelijk een zeer hoog geconcentreerde en ecologisch verantwoorde allesreiniger, sanitairreiniger en vloerreiniger, met als doel mensen milieu- en prijsbewust te laten schoonmaken. Het assortiment werd in loop der jaren steeds breder. Producten als toiletpapier, handdoekpapier worden toegevoegd, net als stofzuigers en schoonmaakwagens. Ondanks toenemende concurrentie blijft Cleanmaster Biolux door service, prijs, advies op maat en een maatschappelijk verantwoorde werkwijze uniek. Tot op de dag van vandaag blijven wij onze werkwijze perfectioneren om uw leverancier te blijven van uw ecologisch verantwoorde bedrijfshygiëne.

 
 

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo gemaakt door CTV Zeeland na het winnen van de MVO-prijs 2011-2012.

Cleanmaster Biolux

 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes