Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Compleet assortiment professionele reinigingsmaterialen

Het gebruik van de juiste reinigingsmaterialen is essentieel. Een goede keuze reinigingsmaterialen zorgt voor een efficiënte werkwijze. Daarnaast is het belangrijk om bij professioneel gebruik te kijken naar de duurzaamheid en ergonomie van de reinigingsmaterialen. Cleanmaster Biolux kijkt samen met u naar de meest geschikte reiningsmaterialen voor uw bedrijfshygiëne.

Cleanmaster Biolux geeft u graag een vrijblijvend advies.

 

Mopsystemen

Voor dagelijkse vloerreiniging is een degelijk mopsysteem van belang voor een efficiënte en eenvoudige werkwijze. Cleanmaster Biolux biedt een breed scala moppen en mophouders aan. Met ons advies en uw wensen haalt u het juiste mopsysteem in huis.

U heeft onder andere de keuze uit microvezel moppen, vlakmoppen, interieurmoppen, dweilen, Spaanse moppen en moppen met band. Vanzelfsprekend levert Cleanmaster Biolux ook de bijbehorende mophouders voor elk systeem.

mopsystemen
microvezeldoeken en sponsen

Microvezeldoeken en sponsen

Microvezeldoeken en sponsen zijn onmisbaar tijdens het schoonmaken. Cleanmaster Biolux biedt alle doeken en sponsen aan in verschillende kleuren. Schoonmaken met kleurcodering verbeterd de hygiëne aanzienlijk.

Wij bieden onder meer microvezeldoeken, glasdoeken, krasvrije schuursponsen en staalsponsen.

Borstelwerk en trekkers

Cleanmaster Biolux biedt borstelwerk en vloertrekkers in allerlei soorten en maten voor elke klus. Daarnaast hebben wij ook borstelwerk en vloertrekkers in verschillende kleuren geschikt voor onder andere de voedselindustrie.

Het assortiment bestaat onder meer uit bezems, handvegers, stofblikken, werkborstels, pijpenborstels, luiwagens en vloertrekkers.

borstelwerk en trekkers
werkwagens en mopkarren

Werkwagens en mopkarren

Met de juiste werkwagen heeft u al uw schoonmaakspullen bij de hand. Elke werkwagen is zeer  robuust en heeft een lange levensduur. Maak uw keuze uit een compact mopsysteem of een complete werkwagen inclusief afvalhouder en opbergruimte.

Kunt u niet kiezen? De werkwagens zijn vaak in verschillende varianten op te bouwen. Vraag ons om advies. Dan zorgt Cleanmaster Biolux dat uw schoonmaakkar aan al uw eisen voldoet.

Vloerpads

Met ruim 30 verschillende soorten vloerpads is het lastig welke pad u nodig heeft. Cleanmaster Biolux bepaald samen met u welke vloerpad u nodig heeft aan de hand van het type vloer, het type vervuiling, welke machine u gebruikt en het gewenste resultaat.

Ons assortiment vloerpads bestaat onder andere uit strip pads, schrob pads, bonnet pads, polijst pads en melamine pads.

vloerpads
glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is net als de schoonmaak belangrijk voor het uiterlijk van een bedrijf. Daarom biedt Cleanmaster Biolux ook het complete assortiment aan voor professionele glasbewassing.

Maak u keuze uit onder meer verschillende trekkers, inwassers, schrapers en telescoopstelen.

Stofwissystemen

Stofwissen is een eenvoudige en snelle manier om een gladde vloer stofvrij te maken. Cleanmaster Biolux biedt verschillende stofwisdoeken aan, zoals forsagerollen, kleefdoeken, geïmpregneerde en statische wisdoeken.

Vanzelfsprekend levert Cleanmaster Biolux ook bijbehorende wisdoekhouders voorzien van rubberen lamellen of ribbelfoam.

stofwis systemen
stelen

Stelen

Voor alle mophouders, borstels, bezems, wisdoekhouders en vloertrekkers biedt Cleanmaster Biolux ook verschillende stelen. Bij een steel is de stevigheid, de hoogte en de handgreep belangrijk bij uw keuze. Dit is afhankelijk van het gebruik.

Wij bieden onder andere telescoopstelen, stelen met kleurcodering en ergonomische stelen.

Handschoenen

Het gebruik van handschoenen is een vereiste als het gaat om hygiëne. Cleanmaster Biolux levert verschillende soorten wegwerp handschoenen aan. Disposable handschoenen zijn ook van essentieel belang om te voldoen aan HACCP.

Wij hebben verschillende handschoenen in ons assortiment, zoals onder andere latex, nitrile en vinyl in de kleuren blauw en wit.

handschoenen
hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Naast de standaard reinigingsmaterialen biedt Cleanmaster Biolux ook hulpmiddelen die de schoonmaak eenvoudiger maken. Dit is een breed assortiment bestaande uit onder meer huishoudtrappen, emmers, doseerdoppen, sprayflessen, waarschuwingsborden en ophangsystemen.

 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes