Cleanmaster BioluxCleanmaster Biolux

Al uw reinigingsmiddelen onder één dak

Cleanmaster Biolux levert een eigen merk professionele reinigingsmiddelen bestaande uit onder andere allesreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers, periodieke sanitairreinigers, industriële reinigers, toiletverzorgers en vaatwasmiddelen. Naast de unieke zeer sterk geconcentreerde samenstelling van onze reinigingsmiddelen zijn de middelen ecologisch verantwoord geproduceerd.

Waarom reinigingsmiddelen van Cleanmaster Biolux

Alle reinigingsmiddelen van Cleanmaster Biolux zijn ecologisch verantwoord geproduceerd. Het assortiment is onlangs uitgebreid met reinigingsmiddelen voorzien van het Europees Ecolabel.

Het gebruik van onze reinigingsmiddelen zorgt voor een krachtige en streeploze reiniging. Hierdoor bespaart u tijd.

Cleanmaster Biolux reinigingsmiddelen dienen gebruikt te worden met koud/lauw water. U hoeft dus géén warm water te gebruiken. Dit verlaagt het energieverbruik.

U kunt uw leggen flessen reinigingsmiddel terug inleveren bij Cleanmaster Biolux. Wij zorgen dat de flessen worden gerecycled of hergebruikt. Daarnaast zorgt de hoge concentratie van het reinigingsmiddel voor minder verpakkingsmateriaal.

De hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen mengt u met water op locatie. Cleanmaster Biolux vervoert dus géén water, maar chemie. Dit vermindert het transport.

Alle reinigingsmiddelen van Cleanmaster Biolux zijn veilig in gebruik. De gezondheid van de gebruiker staat tenslotte centraal.

De reinigingsmiddelen van Cleanmaster Biolux zijn door de hoge concentratie zeer zuinig in gebruik. Door juist gebruik bespaart u op de kosten van uw reinigingsmiddelen.

 

Nu ook met Europees Ecolabel

Cleanmaster Biolux biedt u een speciale lijn milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voorzien van het EU Ecolabel. Daarnaast zorgt de unieke gebruiksmethode van de ecologische reinigingsmiddelen voor vermindering van verpakkingsafval en wordt overdosering voorkomen.

Met name in de professionele markt wordt steeds vaker gevraagd naar milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Als een reinigingsmiddel voorzien is van het EU Ecolabel geldt dit als een bewijs dat het product ecologisch verantwoord is. Hieronder treft u vier redenen om te kiezen voor de reinigingsmiddelen met Ecolabel van Cleanmaster Biolux.

  • Milieuvriendelijke productie; de ecologische schoonmaakmiddelen hebben een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, verpakking en afval.
  • Energiebesparing; de reinigingsmiddelen zijn te gebruiken met koud/lauw water.
    Veilig; de milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn veilig in gebruik.
  • Afvalvermindering; door gebruik te maken van herbruikbare doseer- en sprayflessen en bulkverpakkingen wordt het verpakkingsafval aanzienlijk verminderd.
  • Besparing; de hoge concentratie van de reinigingsmiddelen zorgt voor een zuinig gebruik. Door een juist gebruikt bespaart u zelfs kosten!

Assortiment

nieuwsbrief-eco

Eco Interieurreiniger

Cleanmaster Biolux Eco Interieurreiniger is een reinigingsmiddeldat universeel inzetbaar is op alle waterbestendige oppervlakken. De Eco Interieurreiniger kan zowel voor natte- als spray reiniging ingezet worden. Speciale toevoegingen zorgen voor een snelle en moeiteloze reiniging van kunststoffen, metalen, gelakt hout en linoleum. De Eco Interieurreiniger droogt streeploos op.

Eco Sanitairreiniger

Cleanmaster Biolux Eco Sanitairreiniger is geschikt voor de dagelijkse reiniging van het gehele toilet inclusief wasruimte,wanden en vloeren. Eco Sanitairreiniger reinigt doeltreffend,verhoogt de hygiëne en geeft een langdurige frisse geur. Kan zonder schade worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Eco Sanitairreiniger verwijdert huidvet, aanslag, kalk- en zeepresten. Reinigt glanzend en streeploos. Eco Sanitairreiniger is een mild zuur reinigingsmiddel.

Eco Vloerreiniger

Cleanmaster Biolux Eco Vloerreiniger is een laagschuimend reinigingsmiddel voor de dagelijkse en periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Eco Vloerreiniger is universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakten zoals marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen en is aangenaam geparfumeerd. Eco Vloerreiniger is geschikt voor zowel de natte reiniging als de sprayreiniging. Eco Vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen. Bij toepassing in een schrobzuigmachine is geen anti- schuim nodig. Eco Vloerreiniger droogt streeploos op.

Eco Allesreiniger Industrieel

De Ecologische Allesreiniger van Cleanmaster Biolux wordt bij uitstek ingezet voor het reinigen van o.a. vloeren, wanden, machines en auto’s. Zowel voor de particulier als voor de professionele gebruiker is deze Allesreiniger met Ecolabel zeer geschikt. De sterk ontvettende eigenschap zorgt ervoor dat roet, uitlaatgassen en olievervuiling in korte tijd wordt opgelost. De Allesreiniger wordt als effectief reinigingsmiddel gebruikt in o.a. de visindustrie,slachterijen en bij zware interieurreiniging.

 

Cleanmaster Biolux top concentraten

De unieke top geconcentreerde reinigingsmiddelen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor het reinigen op ecologisch verantwoorde wijze. Eén fles top concentraat is goed voor 3200 liter gebruiksklaar reinigingsmiddel. Kortom, zeer zuinig in gebruik.

allesreiniger

ALLESREINIGER

sanitairreiniger

SANITAIRREINIGER

vloerreiniger

VLOERREINIGER

 
 

Contact

Neem contact op via

Tel: +31 (0) 113 22 72 85
E-mail: info@cleanmasterbiolux.nl
Blijf op de hoogte:

Adres

Cleanmaster Biolux
A. Plesmanweg 15/15
4462 GC Goes